top of page

Ik help schrijvers bij het schrijven van hun boek.

 

Bij het maken van een begin, bij het geworstel in het midden, bij het brengen tot een eind. Ik lees je teksten, ik praat met je, ik denk met je mee, ik doe suggesties voor de verbetering van je tekst.

Of je nu een beginnend, gevorderd of zelfs gepubliceerd auteur bent, dat maakt niet zo heel veel uit. Alleen noem je mij in het laatste 

geval: redacteur. En in alle andere gevallen: schrijfcoach. (Ik weet ook niet waarom dat is.)

Wordt je boek zo goed dat het misschien wel een groter publiek verdient? Dan kan ik het onderbrengen bij een passende uitgever. In dat geval vervul ik de rol van een zogeheten literair agent. (Is je boek nu al zo goed dat het rijp is voor een uitgever? Kom maar op, laat maar zien, mijn mailadres vind je hieronder.)

Ik bestrijk, kortom, het complete gebied van droom tot boek. Of ik nu een stukje met je mee op loop, of de hele marathon aan je zijde blijf. Hoe dan ook lever ik te allen tijde maatwerk. Van mijn leermeesters heb ik geleerd: de schrijver is altijd de baas.

Wil je meer weten over wat ik doe, en hoe ik het doe? In de eerste aflevering van de Schrijfcast van Miloe van Beek vertel ik uitgebreid over mijn werk.

bottom of page